DANAS JE OBJAVLJEN SKRIVENI DOSIJE DRAGAN MARKOVIĆ PALMA KOJI SU VUČIĆ I TZV. OPOZICIJA ZATAŠKALI!

 • Објављено Пре 20 дана

  Balkanska Taraba

  Трајање: 23:29

  Klikni Subscribe za info o novim video snimcima koji će biti postavljani na naš kanal.
  Stavovi autora ne moraju da odražavaju nužno i stavove redakcije RSgoal kanala "Balkanska Taraba".

  All rights reserved Balkanska Taraba team

Brocic Josip
Brocic Josip

PA DA VAM NIJE PALME I PICOUSTOG I TI I MILOVAN I SVA TA ŽGADIJA OKO VAS BI POCRKALA OD GLADI !!!

Пре 4 сата
Jelenko Stojicevic
Jelenko Stojicevic

Jesi li ti sigaran u to sto pricas

Пре дан
Hamdo Music
Hamdo Music

L

Пре 3 дана
ГОРАН Г.
ГОРАН Г.

С Дачићв и он се спомињао као педофил.

Пре 5 дана
Milojla Ruzic
Milojla Ruzic

Glupost

Пре 6 дана
Momcilo Kostic
Momcilo Kostic

Lopovi obojica l najgori ljudi jedan je feder drugi profil palma se hvali da je bio,za vreme Jugoslavije a stvarno je imao jednog konja što mu je otac prevozio ugalj od železničke stanice vozio po gradu i posle je kupio 1 polovan troipotonac kamion polovan i dalje je razviti i ugalj po gradu gradu a obogatila sa arkanom i šta bi sa aferom kolubara kad je dan i noć od 24 pretvoren u 25 sati bageri radili dnevno po 25 sati za dan i noć bez pauze koliko je para dao lopovi najvećem na balkanu vučić da ih nastupa u zatvor vučić krade kompozicijom a hrvat ivica dačić koferom i bananama ovo je najgora vlada u istoriji Srba, dvesta godine smo zaostali sa vučića radikalnom svi nepismeni i mogu oni da idu sa televizije na televiziju ali im ne vredi narod ih je pročitao ko belu lalu da su oba tri najveći ološ na svetu i njima dolazi KRAJPROBUDISE NARODE BUNGA BUNGA Jagodine DOSTAJEBILO

Пре 6 дана
gj1607
gj1607

Koliko si para dobio za ovu bajku,Ovo ti je Sasa Rika ispricao svoju fantaziju,da se covek ispovraca od vasih gadosti Glasacu ga a I Vladace palma jos 20 godina,a vi bolesnici crknite od besa,Neka vam sam Bog sudi za ove bljuvotine koje objavljujete,

Пре 6 дана
dusan savatic
dusan savatic

Slusajuci ovakvu Emisiju normalan covek moze samo da se zaprepasti i upita sta se desilo sa Srbijom,u kakvu je Baru pototonula Srbija,pitanje je dali u Srbiji ima Srba koji su nadlezni da se propast Srbije iskoreni ili su svi Drogirani.Ovakve emisije Otvaraju vrata Djavolu,koji moze da radi sa Srbima sve sto hoce.drugim recima ovakve Emisije su uvod u Propast jednog ponosnog Naroda.

Пре 6 дана
Sv. Putin
Sv. Putin

Momentalno na vesala!!!

Пре 7 дана
ГОРАН Г.
ГОРАН Г.

A gde je koministicki pedofil Dacic.da nije brit.obav.sluba izdala naredbu da ga ne diraju.on moze da obljubi i nedonoscad a da ne odgovora?

Пре 7 дана
Cicirinela Cirinela
Cicirinela Cirinela

Ja sam čuo da je Điki silovao tri maloletnice - odbojkašice. Što se o tome ćuti? Gde ste vi iz Balkanske Tarabe da ispričate to?

Пре 7 дана
Ozren Stevin
Ozren Stevin

Da dobra drugara napreduju?

Пре 8 дана
Marica Vasic
Marica Vasic

Bravo gospodine.Samo djubrad ne reaguje.

Пре 8 дана
Olga Tadic
Olga Tadic

Uzasno

Пре 8 дана
Milica Kalinic
Milica Kalinic

BOŽE DRAGI ČIME SE BAVITE DOK NEKI NEMAJU NI KROV NAD GLAVOM A NI BILO KAKVU POMOĆ FUJ.

Пре 8 дана
suad suad
suad suad

Bolje da ste KOSOVO zamjenili sa HRVATIMA za goli otok , sad udahni duboko i TRPI za šaku dinara . . .

Пре 8 дана
Dušan Tasić
Dušan Tasić

Sve ovo što ste ovako lepo spakovali i upakovali , nebi li naivan narod progutao , prvenstveno vaše optužbe o podvođenju žena i maloletnica, morali bi da imate sudski dokazane činjenice jer te vaše optužbe su strogo kažnjive po Zakonu , pa tek onda da lajete na sva usta s punim pravom ! Ovako ispada da zlonamerno optužujete nebili time postigli nečije zlonamerne ciljeve i bolesne namere sve to samo u jednom cilju , nebili sakrio svoje lopovske dugo godišnje nečasne i mutne poslove ! Za vas je jedan kočijaš , rabađija ili auto prevoznik nepošteno zanimanje , a jedan lopov koji je na nepošten način zaradio 600 i više miliona a da bi sakrio nepošteno zarađen novac otvarao ko zna koliko fiktivnih banaka po dalekom svetu i raznim dalekim ostrvima , zajedno sa svojim bratom otvarao, zatvarao ko zna koliko lažnih firmi nebi li tako pokraden novac oprao i legalizovao ! Ovo nije laž , ovo je istina koju su sami priznali kada su bili otkriveni od državnih istražnih organa ! To su za vas " uzorni " i pošteni građani i još bivši gradonačelnici , političari i čelnici nekih stranaka ! Izem vam vaš moral i vaše poštenje i novinarsku objektivnost ! Kako ste sve to prodali za šaku evrića nije ni čudo da ste izgubili obraz i tako obrukali novinarski poziv ! KO ONDA DA. VAM VERUJE ? Moj vam je savet da prvo skočite pa onda kažete HOP , pa tek onda naplatite svoj trud i " naporan " rad . Kako sad radite pod tuđem i zlonamernom diktatu spadate u red najprimitivnih malograđana brez ikakvog morala i obraza !

Пре 8 дана
Zivanka Bozic
Zivanka Bozic

Možete ga poljubiti u du.

Пре 8 дана
Jovanka Botic
Jovanka Botic

Mrznja pa dokle ljudi.Narodu muka ko o cemu vi jedne druge blatite,mrzite ovaj ovo uradio ovaj ono,pustite narod da zivi.Smirite se ako Boga imate

Пре 9 дана
Jevta Jankovic
Jevta Jankovic

Ako je delić ovoga istina- premnogo je i zaslužuje naj naj najstroži kaznu...

Пре 9 дана
Ranka Maras
Ranka Maras

Zaštititi ce njega vučić a da ima zakona sudilo bi mu se u drugom gradu jer u jagodini_ svetozara on komanduje

Пре 9 дана
Radojka Milenkovic
Radojka Milenkovic

Gde su bili funkcioneri prije pa sad sve dali u javnost

Пре 10 дана
Blade Runner
Blade Runner

...a što se vi, braćo srbi, ćudite !?...pa takva vam je država...nedemokratična, nasilna i prevarantska...i takvi postaju face...šešelj, nikolić, vučić, palma, arkan,...da ne nabrajam dalje ...lažu vas i guraju u propast...p.s. moj savjet;...prestanite vjerovati u velikosrpsku povijest kojom vas bradonje u crnim haljama obmanjuju...to je preduslov za ozdravljenje.

Пре 10 дана
Geza Petrovic
Geza Petrovic

Sad znate ko je palma? Šta Šta ste čekali do sada predsedniče vi ste iz istog lonca šljam palma iskoristio naše decu naše mlade žene da pitam gradane jagodine a, srbije kako su te žene dolazile kući svojim muževima deci šta su rekli ujutro svojoj porodici sram vas bilo i ja imam nekog taj što bi pokušo završio bi svoj život pa nek bude šta bude osetite se narode srbije danas tvoje sutra ne daj boče??????

Пре 10 дана
Radoslav Radenkovic
Radoslav Radenkovic

Kakvi ste vi lazovi uhhh ??? prava ste taraba a i na tarabu pise a nije ono :)

Пре 11 дана
milka savic
milka savic

Povraca mi se na ovako pisane tekstove posle toliko godina.obavezan poligraf Palme i onog koje pisao ovaj tekst ko laze 10 godina rbije,jer nas strasno. uzniravate.

Пре 11 дана
Dragan Raseta
Dragan Raseta

Bera i Birša,Sodoma i Gomora,Lot i kćeri.

Пре 11 дана
Milan Mihajlovic
Milan Mihajlovic

Svaka reč je istinita a toga se svaki politicar boji. Zaklela se zemlja raju da se tajne sve saznaju u svakom selu ili gradu.

Пре 11 дана
ZEKO PEKO
ZEKO PEKO

Gost Slavija info bio je prvi sekretar SRS Aleksandar Stefanović. U emisiji Intervju Stefanović je otkrio da nije Palma izmislio Bunga bunga žurke. To su radikali radili još devedesetih i nabrojao primere devojčica koje su tu stradale ali i opisao detalje sa takvih žurki! Na početku emisije rekao je dosta oko isporučivanja bivši članova odbrane dr Vojislava Šešelja Hagu ali i naglasio da je njihov šef u to vreme bio Aleksandar Vučić. Zašto je Hag izbegao njegovo svedočenje i zašto mu je tužilac rekao da ne pominje Aleksandar je objasnio u emisiji prepričavši razgovor sa tužiocem. Preporučujem svima ovu zanimljivu emisiju.

Пре 11 дана
Mile Bulut
Mile Bulut

DOKLE ĆEŠ BRE DA SE REKAŠ.

Пре 11 дана
Talmid
Talmid

De bre tu od mafije ne sme niko ništa. Ne može da radi niko da ne plati reket kroz neke doprinose za ovo i ono. One koji su pobijeni niko ne zastupa. Pucnjave, dizanje u vazduh bez nađenih krivaca. Murija dobija batine pred narodom kad istupi van granica. Kurve tu idu po tim stvarima i svako ima svoju glavnu a ima i orgije sa strane. Srbi najgore žive među Srbima u Srbiji. Ovo niko drugi ne radi.

Пре 11 дана
Srbijanka Ristic
Srbijanka Ristic

Svaka vas za ovo samo mogu da kažem bravo

Пре 12 дана
Ганг Рена
Ганг Рена

НАЈЕБАЋЕТЕ И ТИ ЋЕШ НАЈЕБАТИ СВИ ЋЕ ТЕ НАЈЕБАТИ! А ТАРАБУ ЋЕ МО НАТАЋИ НА ПОДМАЗАНУ ТАРАБУ! АЈДЕ ВИШЕ ХАПСИ ТЕ ГДЕ ЈЕ ФБИ ЦИА БИА НАСА. НА ТАРАБУ СВЕ ВАС ШТО ШИРИТЕ ЛАЖИ ЗА РАД РЕЖИМА А КАО ШАТРО ПЉУЈЕТЕ ИХ ДА СКРЕНЕТЕ ПАЖЊУ СА ПРАВИХ ДЕШАВАЊА ОЛОШИ. КО ГОД ГЛЕДА ОВО НЕК ПОГЛЕДА САМО НАСЛОВЕ И КОЈИ ЈЕ ИСТИНИТ И ДА СД ОСТВАРИО!

Пре 13 дана
Mirjana Jovanovic
Mirjana Jovanovic

Verovacu samo kada pokazete prave papire ne falsifikat nista vam narod ne veruje pa kada je kosovo proglasilo nezavisnost pa kada je bio pogron gde ste vi

Пре 13 дана
Br Br
Br Br

Ovo je istina za Palmu

Пре 13 дана
Aco Stepanovic
Aco Stepanovic

Zajaziti pod hitno Reku bez puvratka .

Пре 13 дана
Dragan Mitrovic
Dragan Mitrovic

Gospodo Tepic ja Vam se divim Ali Pitam se zazto traite zrtve pa Vi ih imate 393 zrtve koje Vas tuze to su svedoci mislim da ih bar 50 govorio kroz SUZE i izvinjavale se Roditeljima deci muzu sve su Vam tu koliko roditelja trebaju da sagnu glavu A nadam se da ce da ga se odreknu njegove unuke Sinovi i snaje ne mogu jer bas uzivaju pa ETO Jagodinci prilike zaposlite snaje

Пре 13 дана
Cmiljka Josipovic
Cmiljka Josipovic

Ajde neserite.

Пре 13 дана
tamamtok
tamamtok

Zbog ovoga pada vlada..

Пре 14 дана
gj1607
gj1607

Samo u tvojim snovima,Ni sveti Djilas nece da obori palmu kamo li jedna Kukuriku Marinika.

Пре 6 дана
Stevo Spasojević
Stevo Spasojević

Kakote nije sramotada lupas takve gluposti. Imasli ti obraz i porodicu.

Пре 14 дана
Milan Mircic
Milan Mircic

ZNAČI NAMA OSTAJE SAMO DA U TO POVERUJEMO.

Пре 14 дана
Milan Mircic
Milan Mircic

OPA,ZNAČI TAKO.

Пре 14 дана
Danilo Srbljin
Danilo Srbljin

Mirjana knezevic biolog

Пре 14 дана
Petar Bijelac
Petar Bijelac

Ti si opasniji od Noga , sve znas!

Пре 14 дана
Snezana Kovac
Snezana Kovac

Ma nije ga Arkan bez veze maltretirao, I uzimao pare..MANIJAK PALMA

Пре 14 дана
Dejan Mikic
Dejan Mikic

Tuga,bol,bessss

Пре 14 дана
ДУШАН ВУКОВИЋ
ДУШАН ВУКОВИЋ

Уопште није власт та која је проблем! Проблем ј е ОПОЗИЦИЈА КОЈА У бОГОМ ДАНИМ УСЛОВИМА НЕ ПРЕУЗИМА ВЛАСТ. Да не набрајам све сегменте пустоши у Србији који једну осредњу опозицију морају да доведу на власт. Дакле,имамо потпуно неспособну,корумпирану,опозицију и исту такву власт. Ако народ има власт онакву какву заслужује онда је то правило за Србе потпуно тачно:ми имамо и власт и опозицију какву заслужујемо. А ко не жели да жив иструли за њега је решење:ИСЕЉЕЊЕ!

Пре 14 дана
Tina Slika
Tina Slika

Ljudi moji, ima jedna narodna pislovica -vrana vrani ne kopa oci ! Pa tako se klupko nikako ne da odmotati. Ma , ovo ce u nasoj lepoj zemlji jos predugo trajati !! Pa, nek nam je nas dtagi BOG -stvoritelj sviju nas u pomoci !!!

Пре 14 дана
Božo Šarac
Božo Šarac

Trajaće onoliko koliko narod bude voljan da trpi šizojev zulum.

Пре 6 дана
Nenad Jovanovic
Nenad Jovanovic

Sve sto on radi u Jagodini radi i Glisic na Ubu ali kako stvari stoje padanje ce ici redom

Пре 15 дана
Zivko Reljic
Zivko Reljic

Bunga bunga brndabićevanka...

Пре 15 дана
Nikica Škorić
Nikica Škorić

Laž, laž, ovo se svakom može spakovali, SRBI počnite se radovati nečijem uspehom,dosta mržnje i pakosti koje sledeći na redu!!!

Пре 15 дана
Marica Kvrgic
Marica Kvrgic

Blago se vama lažete i dalje lažite dokoni

Пре 15 дана
Dusica S. Tomanic
Dusica S. Tomanic

JADNA SRBIJA SA POLUPISMENIM LJUDIMA.,AKO MOŽE TAKO DA SE KAŽE UŽAS MOJE ZEMLJE

Пре 15 дана
Milanka Novicic
Milanka Novicic

dozivotna robija sa drustveno korisnim radom

Пре 15 дана
Jovica Marjanovic
Jovica Marjanovic

MA KOJE ON STRUČNJAK I RANIJE SAM SUMNJAO U NJEGOV.RAD

Пре 15 дана
Jovica Marjanovic
Jovica Marjanovic

IDITE BRE VISE SA VLASTI BLAM DO BLAMAŽA GDE ĆE SE PREDSEDNIK VAKCINIŠE PREDLAŽEM CRVENO SELO DONJA lokosnica

Пре 15 дана
Cvijetin Milakovic
Cvijetin Milakovic

Čučni velika ti je nužda

Пре 15 дана
Zoran Savic
Zoran Savic

Ovo vam je slika i prilika srpskog Epstajna, samo sto je Jagodina njegovo ostrvo. Kopirao je i Beruskonija sa Bunga bunga zurkama. Nekadasnji Arkanov poslusnik posle njegovog ubistva, toliko se osmelio da je uveo razvrat i strah u Jagodini.

Пре 15 дана
Radmila Puljević
Radmila Puljević

Што се сад износе ствари које су се догађале. Зашто се то није раније урадило. Сад је то пасе и није лепо.

Пре 15 дана
Marko Spasojevic
Marko Spasojevic

Sve što je rečeno sve je tačno, ubrzo će 💩 da izađe na površinu.

Пре 15 дана
misha Kurcubic
misha Kurcubic

Sad sam 100% siguran da je ovu " aferu " pustio SNS kako bi skrenuo pažnju sa smrti Cvijana jer im je ovo zadnji trzaj jer sve dosada afere nisu uspele to da pokriju!!! Samo ih treba pritiskati i na kraju će pući!!!

Пре 15 дана
Jelica Martinovic
Jelica Martinovic

@Talmid Tacno..ovo su sve posledice neotvorenog TESTAMENTA iz '90tih! I nije kraj..tetsamenti se uvek otvaraju!

Пре 11 дана
Talmid
Talmid

To nije afera nego je Arkanzas grad mafije od 90tih. Sve ovo je istina i mnogi su u smrtnoj opasnosti. Vi dok se probudite gde živite...

Пре 11 дана
Jelica Martinovic
Jelica Martinovic

Od prvog dana je to jasno! Ipak oni hoce da se otarase SPS I da idu sami na izbore! Ne zaboravimo na kom mestu je sada Dacic? Sta trazi Marinika u svemu tome? Mozda je trojanski konj Vucicev kao I Milica Zavetnica?!

Пре 14 дана
Jordan V
Jordan V

Halo bando imate li ijedan dokaz za pljuvanje gospodina Palme?

Пре 16 дана
gj1607
gj1607

Imaju dokaz,Dokaz je mrznja i nemoc i zelja da dodju na vlast,A vidis prijatelju da stoka voli da slusa ovakve bljuvotine,Blate coveka kome ne mogu nista vec da ga samo mrze.

Пре 6 дана
Zoran Barac
Zoran Barac

Dobra vecer pobratimi moji Dragan Markovic Kingpin

Пре 16 дана
Jovan Sneg
Jovan Sneg

Posle trideset godina,svi smo bolesni od Štokholskog sindroma.Počeli smo da saosećamo sa mučiteljima.Otišli smo u kurac,majblaže rečeno.

Пре 16 дана
BALKANKÖNIG Nummer
BALKANKÖNIG Nummer

NAZALOST SA VAKIM VLASTIMA JERSE VAKIH BANDA ZUBRETA SE NERASPITAJU S ZA SVOJEIH DJECE I NIHOVI RODOM FUJ OVOJE BESVESNO FUJ

Пре 16 дана
Jasna Djokic Djokic
Jasna Djokic Djokic

Vucicu, docice ti glave ne samo perverzna bitanga vec i ubistvo VLADIMIRA CVIJANA!!! Kuka ces iz glasa veruj !

Пре 16 дана
Dragica Fröhlich
Dragica Fröhlich

Sta ima neko od političara nekom da pomaže. Za pomoć ljudi moraju da budu ponizi i zahvalni... Treba da mogu ljudi da rade i žive od svog rada

Пре 16 дана
Bahus Chaos
Bahus Chaos

Kakva je palanka takav joj i gazda.....nije ni cudo sto se takav olos zapatio bas u Jagodini.

Пре 16 дана
Mirjana Djordjevic
Mirjana Djordjevic

nena 💘 Избрисали су ми два коментара и одговор на Твој коментар а завршила сам започету мисао зашто нема благостања у Србији данас ... ко се ту кога боји ... поздрављам Те ! ?! 👌💒🇷🇸🌐🎈

Пре 16 дана
nena
nena

Dok je pevačica Ceca ,Srpska Majka ,krminalaca i lopova.... Pink promoviše nemoral i kriminal na čelu sa Vučićem !🤦🙊🙊

Пре 16 дана
Goran Peric
Goran Peric

Palma ce ici verovatno uzivo na poligraf da dokaze jer je kriv ili nije

Пре 16 дана
Ljuba Korac
Ljuba Korac

Fujjjj

Пре 16 дана
Savka Sadzak
Savka Sadzak

Debelo krme 🥴🤔

Пре 16 дана
Adem Bejzak
Adem Bejzak

NESTO OVDE NIJE JASNO DA JE PARACIN, CUPRIJA I JAGODINSKI OKRUG ISPALO NA TAKAV NIVO U SAMOM GOVORU JEDNA PROSTO PROSIRENA RECENICA,, ZA JEDAN BUREK SIRE NOGE TO JE PO MENI KAO ROM JEDNA TESKA REC SIROMASYVO I GLADI UCENJIVANE I KAD SA NA TO STAVLJA UCENA MI ROMI TO ZNAMO NAJBOLJE GRADE OD NAS GLASACKU MASINU KOJU GODINAMA I SA SOCIJALNOM POMOCI UVEK UCENJIVALI ALI ETO KADA SE NAROD UCUTI ONO STO SE DESI ROMIMA TO SE VRACA SRPSKOM NARODU JOS GORE NEGO ROMIMA JER SRBI KOJE ZIVE SA ROMIMA CUTE KADA ROMR PONIZR ALI JAVIJO SE CAR DA TO UCINI I NJIHOVOJ DECI I NJIMA U SRBIJI CVETA HAREMLUK A PASE UZIVAJU A NAROD CUTI POKUSAJU STID I SRAMOTU MORALNIH SRBA CUTANJEM PREVAZIDGU

Пре 16 дана
Adem Bejzak
Adem Bejzak

Nije nam jasno toliko oramai a da rukovoystvo drzave svega od ovoga cuti, Ali je nesto jos jezivije kada vi u tekstu govorite o prodaju Kosova svi gragani pa i citava narodna Skupstin Cute sta je lvde u Srbiji tecnico, Narodu se servirà nacijalisticka retorica A rukovotsyvo stbije uzivanje u haremove ka pase

Пре 16 дана
Nele Strelac
Nele Strelac

dobro ovde ima istine, covek je bio ringispilac i uvukao se arkanu u dupe, posle je sa kenetom jebao majku kolubari tako sto je izvlacio ugalj na bezobrazluk i prodavao naravno pare su on i kene delili i super im je islo :) posle je sjebao keneta koji je ostao bez dinara i skoro je umro tako da je palma sad cist jer kako to biva sve se prebaci na pokojnika... uvukao se i ceci u dupe kad su kako se prica falsifikovali testament ona palma i pelevic a pokrivao ih tadasnji ministar policije ivica dacic odatle njihovo nerazdvojno "prijateljstvo" a u stvari su to samo lazni prijatelji koji uzivaju u medjusobnim kombinacijama gde su svi dobri i pokrivaju jedni druge... sve se ovo prica ne po jagodini vec po celoj srbiji ali jbg, sto kazu vlast je vlast pa im ne moze niko nista mada sad ih vicic namesta jednog po jednog da sebe opere... zna se ona stara, ko s djavolom tikve sadi ;)

Пре 17 дана
Kristina Miladinovic
Kristina Miladinovic

9

Пре 17 дана
Dario Mitic
Dario Mitic

bunga bunga...

Пре 17 дана
Mira Ilic
Mira Ilic

Ikone neće spasiti nikog

Пре 17 дана
Mira Ilic
Mira Ilic

Glup narod. Šta sluša? Ono što se dešava ne gledaju. Oni se hapse i puštaju. A čovek koji je napačen i uhapšen zbog istine treba na ledja da nosi sve vaše gluposti. Ovi su prevaranti i lažovi. Vučić napada djilasa a rade zajedno da bi se narod podelio. E moj narode kako hočete birajte bog je dao slobodnu volju il ćeš biti za njega ili zapropast.

Пре 17 дана
Gordana Milanović
Gordana Milanović

Treba da uvedemo giljotinu za ovakvu gamad

Пре 17 дана
Mirjana Nikolić
Mirjana Nikolić

Kako bre Marko Milošević brao višnje nosio gajbe i obogati se Gašić sadio baštu palma se isto mučio i svi BOGATI i to bogami puni ko brod a ja mladost provedoh u nadnicu i ništa nadnica gladnica

Пре 17 дана
Mirjana Nikolić
Mirjana Nikolić

Što se ne kaže čija je Kolubara

Пре 17 дана
Danny D
Danny D

ispod 🌴 na obali mora sastaju se dvoje, troje... a dje je hladovina, tu su i narodne pevaljke, Betoven Šipen a bogami i Dacić.

Пре 17 дана
Milena Kolerovic
Milena Kolerovic

Svako ce dobiti sto zasluzuje ima ko vodi racuna o Tom.

Пре 17 дана
OtaciSin TitoiStaljin
OtaciSin TitoiStaljin

pogledajte kako izgleda arkanov kum !! vezite ga ujesce nekog..nece platu a vozi Dzip od 100.000€ ...zivela Marinika...

Пре 17 дана
Jelica Martinovic
Jelica Martinovic

Zivela ona! Ipak..da li je ona trojanski konj od Vucica? Ne moze Marinika da srusi Palmu I SPS! Ne zanosite se!

Пре 14 дана
fargogirl 195
fargogirl 195

BOŽE SPASI NAS.OVO NISU LJUDI.

Пре 17 дана
Nebojša Spasić
Nebojša Spasić

ma nebi palma,ajte molim vas,pogledajte samo to milo inteligentno lice i tu pogruženu figuru delikatnog džentlmena koji verovatno vodi unučiće na koncerte ozbiljne muzike s naglaskom na ,,eroici,,l.w.betovena.lično verujem da se taj vegetarijanac u duši prvo izvini prasetu pre nego što mu otkine hrskavi repić i naravno kada je reč o seksualnim radnjama živ ga je sram izeo kada ga je crkva navela da devedeseth emituje porno program na istoimenoj televiziji...bele kuge radi...

Пре 17 дана
Milka Dukic
Milka Dukic

Divno Ja neznam sta je sa ovim narodom Oni kao da su hipnotisani Umesto da se digne cela Srbija i da se već jednom stane na put svim idijotima Ali ne narod čuti Biće još gore i gore

Пре 17 дана
Milos Vojinovic
Milos Vojinovic

Haaaahhhbbb Brko bravo Samo Mali Vukan od 3 godine nije, nego narod mrzi Djilasa Jeremica,Borka,Tadica a i domobrana Seseljigu Porfirogenetovog odvjetnika

Пре 17 дана
Radisa Milosevic
Radisa Milosevic

НЕ МОГУ НИ ЗАМИСЛИТИ КАД СЕ ОВАЈ ПРАСАЦ НАТОВАРИ НА ДЕТЕ

Пре 17 дана
Dragoljub Lakicevic
Dragoljub Lakicevic

OLOSI

Пре 17 дана
No Name
No Name

Gospode Bože. Da li je moguće da ima toliko demona, satana vodi Srbiju. Svi političari svi, da izadju iz Sodome i Gomore ispovede se i na kolena Bogu.

Пре 17 дана
Bojana Ignjatovic
Bojana Ignjatovic

Evo vam pate....uzmite pare.... evo vam pate...samo pare...

Пре 17 дана
Smilja Mrdalj
Smilja Mrdalj

Ovog novinara pod hitno uhapsiti

Пре 17 дана
Vesna Jolic
Vesna Jolic

Koliko takvih zurki se odrzavalo po Beogradu....i ko je sve prisustvovao tome ??? Vrapci znaju !!! Zalosno.

Пре 17 дана
Nebojša Spasić
Nebojša Spasić

ma od vajkada,jolićeva,nije bilo predaha od nemanje preko turaka do ljubičice bele i ovih novopridošlih gologuzana drčnih na sve.

Пре 17 дана
dragan vasiljevic
dragan vasiljevic

Ko bi pomislio za tako sarmantnog i obrazovanog GOSPODINA. Pa taj jadnik daje po 2 crvene BETOVENU

Пре 18 дана
Andjelija Mancic
Andjelija Mancic

To tako svako normalan čovek razmišlja. Neka ti roditelji shvate da ne moraju njihova deca da završe fakultete sa radom se može živjeti i bez fakulteta. U nazad 25 god narod Srbije ne izgubio svaki ponos i čast svoga obraza, na žalost mislim da je kasno za povratak čim su poslanici koji nas zastupaju u skupštini ti kojima ja nebo iz moje čaše dala da se vide napiju kao i predsjednici. Gade mi se Čimićka i ostala bagra

Пре 18 дана
milan jovanovic
milan jovanovic

Kaze Palma na bunga - bunga muskarci se ljube sa ženskama, ženske sa ženskama ali nemože se muškarac sa muškarcem... zato Vučić nikada nije hteo da učestvuje...😅

Пре 18 дана
darinka cuk
darinka cuk

Ma svi sve znamo I cutimo. Ajd ,zdravo.

Пре 18 дана
Mirjana Nikolić
Mirjana Nikolić

Znamo sve i mi smo im dozvolili da nas pljačkaju isprani su nam mozgovi mi smo im dozvolili da budemo njihovi robovi

Пре 17 дана

Потврди

Test: BMW E38 740i - Gospodin i mangup u jednom!

22:19

Test: BMW E38 740i - Gospodin i mangup u jednom!

Auto Analiza

Приказа 85 хиљ.

Hurricane - Loco Loco - First Rehearsal - Serbia 🇷🇸 - Eurovision 2021

0:55

DOBRO JUTRO KOMŠIJA (SEZONA 3) - EPIZODA 10

42:53

DOBRO JUTRO KOMŠIJA (SEZONA 3) - EPIZODA 10

BN TELEVIZIJA

Приказа 112 хиљ.

1891 German ''Weltrekord'' Ratchet Screwdriver - Restoration

19:51

Ckalja - majstor pisanja pesama 1989 godine

22:50

Ckalja - majstor pisanja pesama 1989 godine

Yousonso

Приказа 71 хиљ.

Making a £13000 turntable

35:47

Making a £13000 turntable

New Yorkshire Workshop

Приказа 1 мил

Bulajić Krivokapiću - Ko kaže da Leposavić nema pravo na lični stav? Iznio je ekspertsko mišljenje!

25:44

 THE BEST LASAGNA BOLOGNESE I'VE EVER MADE, Outside Cooking

29:19

Predsjednik Crne Gore Milo Đukanović odgovarao na novinarska pitanja

35:22

Old Soviet motorcycle full Restoration

34:59

Old Soviet motorcycle full Restoration

Great idea

Приказа 39 мил

Test: BMW E38 740i - Gospodin i mangup u jednom!

22:19

Test: BMW E38 740i - Gospodin i mangup u jednom!

Auto Analiza

Приказа 85 хиљ.

Hurricane - Loco Loco - First Rehearsal - Serbia 🇷🇸 - Eurovision 2021

0:55

DOBRO JUTRO KOMŠIJA (SEZONA 3) - EPIZODA 10

42:53

DOBRO JUTRO KOMŠIJA (SEZONA 3) - EPIZODA 10

BN TELEVIZIJA

Приказа 112 хиљ.

CORONA X RIMSKI - U DIMU (OFFICIAL VIDEO)

3:00

CORONA X RIMSKI - U DIMU (OFFICIAL VIDEO)

KDM Exclusive

Приказа 2,1 мил

Billie Eilish - Your Power (Official Music Video)

4:23

Billie Eilish - Your Power (Official Music Video)

BillieEilishVEVO

Приказа 54 мил

Na Derneku i konji od 12000 eura

16:48

Na Derneku i konji od 12000 eura

Srećko Stipović

Приказа 168 хиљ.

Divlja Srbija, prvi deo

25:19

Divlja Srbija, prvi deo

RTS Sasvim prirodno - Zvanični kanal

Приказа 124 хиљ.

Zvezde Granda- Promo- Epizoda 66

0:59

Zvezde Granda- Promo- Epizoda 66

Grand Online

Приказа 117 хиљ.

LOSMIPANDA - ANTIVAKSERKA

3:16

LOSMIPANDA - ANTIVAKSERKA

Losmi Panda

Приказа 61 хиљ.